Babagan Kita

HEBEI HEX IMP. & EXP PERUSAHAAN minangka perusahaan sing fokus kanggo ngekspor jamu mentah, ramuan olahan awal, ekstrak tanduran, teh kembang, teh herbal, ekstrak kewan, suplemen kesehatan alami. Pangobatan alami tradisional wis digunakake minangka perawatan kesehatan utama ing saindenging jagad iki wiwit pirang-pirang atus taun kepungkur. Tanduran iki asale saka wit, kembang lan tanduran sing ana ing alam liar lan wis ditanduri kanggo ngobati pirang-pirang taun.

  • about_img
  • about_img
  • about_img

Ramuan Tionghoa Tradisional

Proses Produksi

PERUSAHAAN ati-ati banget kanggo milih jamu lan produk herbal. uga Nduwe basis taneman bebas lan polusi kanggo ngolah obat tradisional Tiongkok (TCM) .HEX milih pabrikan kanthi tliti lan terus ngawasi proses kontrol kualitas kanggo produk.

index_rightimg

Produk Anyar

  • ABoutimg

    Gan Mao Ling (Tablet dilapisi film)

    Ndhukung kesehatan sistem pernapasan, sistem kekebalan, sistem saraf, sinus, weteng lan usus lan kesejahteraan umum awak.

  • ABoutimg

    HuoXiangZheng Qi Wan

    Ndhukung kesehatan sistem kekebalan awak lan sistem gastrointestinal. Mbantu nyuda rasa weteng. Pa Patchouli, godhong Perilla, Angelica dahurica, Atractylodes macrocephala (tumis), kulit Tangerine, Pinellia (digawe), Magnolia (digawe saka jahe), Poria, Platycodon, licorice, weteng pot, jujube, jahe. Aksesoris: Ora Ana Sipat Produk iki pil konsentrasi coklat peteng; wangi, legi lan rada pait. Pancegahan 1. Diet kudu entheng. 2. Iki dudu saran ...

  • ABoutimg

    Obat Tradisional Cina

    Obat paten Tionghoa tradisional yaiku pil, bubuk, persiyapan kapsul, cairan oral lan obat-obatan tradisional Tiongkok sing digawe saka potongan-potongan herbal China. Iki bisa digunakake kanggo ngobati penyakit, nyegah penyakit lan ningkatake kesehatan.

  • ABoutimg

    Ekstrak cranberry

    Ekstrak Cranberry : Ekstrak cranberry ngemot flavonoid alami lan Procyanidins, sing bisa mulihake vitalitas Kolagen, nggawe kulit dadi lancar lan elastis, minangka sunshade alami, bisa ngalangi kerusakan UV ing kulit, fungsi antioksidan sing apik, anti-tuwa, kanggo nglindhungi kesehatan kardiovaskular, nanging uga pencegahan efektif lan perawatan tambahan infeksi saluran kemih wanita diwasa

  • ABoutimg

    Ekstrak Diosgenin

    Ekstrak Diosgenin: Iki diarani "emas obat" ing lapangan medis. Diosgenin minangka bahan baku dhasar sing penting kanggo produksi hormon steroid. Hormon steroid duwe efek anti-infeksi, anti-alergi, anti-virus lan anti-kejut banget, yaiku perawatan rematik, kardiovaskular, leukemia limfoblastik, ensefalitis sel, penyakit kulit, anti-tumor lan pasien kritis panggunaan penting obatan; Iki minangka bahan baku meteng Ketenolo ...

  • ABoutimg

    STEVIOSIN

    Stevioside (CNS: 19.008; INS: 960), uga dikenal kanthi jeneng Stevioside, minangka glikosida sing diekstrak saka godhong Stevia Rebaudia (Stevia), sawijining kulawarga tanduran ing kulawarga gabungan. Nilai kalori gula stevia mung 1/300 sukrosa, ora digunakke sawise asupan awak manungsa, ora ngasilake panas, cocog kanggo penderita diabetes lan pemanis pasien lemu. Nalika Stevia dicampur karo fruktosa sukrosa utawa gula isomer, rasa legi lan rasa bisa ditambah. Bisa digunakake kanggo permen, jajan, omben-omben, ...

Blog Kita

index_news

Khasiat Ekstrak Mawar

Khasiat lan tujuane Sipat sing lembut, bisa nyuda emosi, ngimbangi endokrin, menehi nutrisi getih, nyantikake perawatan kulit, ngatur ati lan weteng, ngatasi lemes, ningkatake fitness fisik, teh mawar duwe rasa sing alus lan elegan, sing bisa ngatasi emosi lan ngredhakake Ngurangi depresi, bisa nambah e ...

index_news

Powderedit Cordyceps

Cara njupuk njupuk siji sendok teh saben udakara, udakara 1 nganti 1,5 gram, banjur wenehake banyu anget, setengah jam sawise sarapan lan nedha bengi, lan malah setengah wulan. Dosis saben dina Dosis saben dina paling apik yaiku 2 nganti 3 gram, sepisan esuk lan sore. Nganggo wektu Miturut prinsip ...

index_news

Standar Kanggo Ekstrak Herbal Cina

Umume ekstrak obat tradisional China utamane diekspor. Iki bisa uga ana gandhengane karo kasunyatan manawa isih ana akeh bedane babagan ekstrak obat Tiongkok ing ekstrak obat Tiongkok. Akeh wong sing nganggep ekstrak obat Tionghoa beda banget karo ...

index_news

Efisiensi Teh Blossom Woh

Nektar kembang limpa lan weteng ing rekonsili ngemot pirang-pirang vitamin C, lan maneka warna buah lan kembang duwe ciri khas dhewe-dhewe. Antarane, anggur legi ing rasa, dao asine tenang, menehi ati lan ginjel, menehi nutrisi qi lan getih, ningkatake cairan awak, ningkatake ...

index_news

Pangolahan Bahan Obat

Sistem Net Copot suket, wedhi lan bagean non-obat. Miturut sarat macem-macem jinis, ana sing kudu nyiket kulit, kayata oyot peony putih; sawetara kudu ngethok kulit sing atos, kayata gabus; sawetara kudu nyopot endhas buluh, oyot fibrosa lan cabang sing isih ana ...